Lasījumi prātam un "Ķermenim"

Lasījumi prātam un "Ķermenim"

klusumu, šeit notiek...
Ģeopolitiskās spriedzes, globālās pārstrādāšanās un kapitālistiskā skrējiena laikā dārgi un reti ir brīži, kas piedāvā atelpu.
Ceturtdien, 11. aprīlī, pulksten 18.00 žurnāls “Tvērums” aicina uz horizontāliem lasījumiem, kuros aicināsim aizvērt acis, apgulties un klausīties tekstus no jaunākā numura “Ķermenis”. Lasījumiem izvēlētie fragmenti iestiepjas dzīvēs, ko nevarējām piedzīvot, paverot lodziņu uz mūsu citiem un aicinot uz rūpēm. Pasaule ir plašāka un dažādāka, nekā mums šķiet. To apzinoties un ar mīlestību vēršoties pret jauno un svešādo, tā atveras un plešas mūsu skatienam un prātam.
Lasījumos dzirdēsim Sintiju Siliņu, Danielu Zālīti, Daci Juragu un Bernadetu Ripu, kas lasīs savus žurnāla “Tvērums” septītajā numurā “Ķermenis” publicētos autordarbus par mākslām un slimībām, kā arī Tomasu Stepiņu, kas lasīs Ivana Viala esejas tulkojumu, Ilvu Skulti, kas lasīs Žana Bodrijāra esejas tulkojumu, un žurnāla līdzkuratoru Tomu Babincevu, kas lasīs fragmentu no Astrīdas Neimanis esejas par hidrofeminismu.
Žurnālus iespējams iegādāties mūsu mājaslapā tverums.lv, kā arī lasījumu laikā.
Žurnāla tapšanu atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds un VV fonds.
Atpakaļ