Apraksti ķermeni! Izkrati miesu!

Mēs zinām, ka Tevī ir divi vilki: viens grib mierīgu vakaru ar grāmatu, otrs – dejot līdz tulznainām pēdām. Kā pie ķēdes mēs esam Tevi turējuši, mīļais lasītāj, bet nu gribam atmaksāt abiem badīgajiem vilkiem dubultīgi.
4. aprīlī plkst. 19.00 Hyper radošajā centrā mēs – ūdens ķermeni pie ūdens ķermeņa – svinēsim septītā ķermeņa dzimšanu.
Vakara sākumā gremdēsimies dziļi hidrofeminisma stāstā un ambiencē. Performatīvo lasījumu pavadībā tetovēšanas mākslinieks Roberts Krēsliņš aprakstīs žurnāla kuratorus Tomu un Sofiju ūdens zīmēm.
Pēc tam esam aicinājuši mūsu draugus no “Tīrkultūras” radio spēlēt mūziku, ļaujot ķermenim veldzēties dejā, ko jau tik sen vajadzēja mūsu sēdošajam dzīvesveidam. Uzstāsies DJ habibah akila jamila.
Visa vakara garumā būs iespēja iegādāties žurnālus, kā arī par simbolisku samaksu (20EUR) arī uz sava ķermeņa saņemt tetovējumu ar ūdens zīmi. Draudzīgākiem tetovēties gribētājiem arī grupu atlaides!
Tāpat arī darbosies alus darītavas “Labietis” ierosināts alus fenomenoloģijas punkts, kurā apmeklētāji būs aicināti reflektēt par sava ķermeņa un alus attiecībām.
“Te ir dzemdēšana, te ir izplešanās, te ir briesmas, te ir risks. Te ir nezināma nākotne, vienmēr gatava piepildīt mūsu ūdeņaino miesu. Te ir hidrofeminisms.” (Astrīda Neimanis) Un te ir arī jaunais “Tvērums”!
Žurnāla tapšanu atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds un VV fonds.
Par dzērieniem pasākumā rūpējas alus darītava Labietis
Atpakaļ